VRAGEN

veelgestelde vragen plumatras_bewerkt-1.jpg

Wat is het meest geschikte matras?
Het antwoord op deze vraag is per individu verschillend. Het meest geschikte matras is afhankelijk van uw gewicht, uw lengte, de wijze waarop u slaapt, of u al dan niet lichamelijke klachten heeft, uw persoonlijke voorkeur en waarvoor u het matras wilt gebruiken. Op onze site vind u uitgebreide informatie over onze matrassoorten. Voor een persoonlijk advies kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Hoe onderhoud ik mijn matras?
Om te zorgen voor een langere levensduur van uw matras is het raadzaam om het regelmatig te keren. Zowel van links naar rechts als van onder naar boven. 1 a 2 keer per maand zou ideaal zijn. Vouw een matras nooit dubbel (bijv om het te vervoeren) dit kan schade opleveren aan de kern van het matras. Het matras af en toe voorzichtig afborstelen of stofzuigen is goed om huisstofmijt te voorkomen. Tot slot willen we nog aangeven dat onze tijken (hoezen om het matras) afritsbaar zijn en gewassen kunnen worden in de wasmachine. Lees hiervoor de informatie bij het produkt in onze winkel.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Wij streven er naar uw bestelling binnen zeven dagen te bezorgen. Dit is ook afhankelijk van welke aankoop u heeft gedaan. Wanneer het hier bijvoorbeeld om een matras met afwijkende maten gaat, kan de levertijd anders liggen. Vanzelfsprekend zullen wij u hierover informeren. 

Wat zijn de bezorgkosten?
De bezorgkosten zijn vanaf  € 400 gratis. Onder de € 400 zijn de bezorgkosten € 26,50

Kan ik mijn bestelling retourneren of ruilen?
Omdat, nadat u een bestelling heeft geplaatst, de fabriek uw matras gaat maken, is het helaas niet mogelijk uw matras te retourneren of te ruilen. Het is daarom belangrijk dat u bij twijfel zich door ons goed laat adviseren voordat u uw keuze maakt in het type matras. Wij staan u graag te woord en helpen u verder.

© 2013 - 2018 plusmatras | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie